- Epistä!

- No mikä nyt on niin epistä pojalla?

- Naiset ja LPL-entsyymi, hhäävimmältä nimeltään lipoproteiinilipaasi, mikä lie lipoja siis.

- No naisista kyllä voi aina olla harmia mutta mikä LPL?

- Se on semmonen entsyymi, joka päättää mihin se ihmisparan hotkima rasva päätyy jahka insuliini on ensin keränny sitä rasvaa,siis sitä liikaa rasvaa.

- Ja sekö nyt on epistä?

- No, on se, kun akkoilla se rasva päätyy lanteille ja persaukseen eli siis takapuoleen..ja miehet joutuu änkeemään rasvansa vatsaonteloon, niin on Luoja tehny epistä meille vai kuka lie.

- Että ihan noin epistä.

- No ei ihan, se hyvä siinä kuitenkin on, että jos käyttää lihaksia ja treenaa niin sitten se entsyymi pistää ne rasvat lihaksiin energiaksi.

- No ei niin huonoo ettei jotain hyvääkin.

- Sano muuta, kävi mielessä että ehkä se luonto on evoluution myötä aatellukki asian niin, että naiset tarttee rasvansa nopiasti kun tulevat raskaaksi kun taas miehet tarttee ne lihakset, kun muutenkin ovat voimakkaampia ja joutuvat aikanaan ravaamaan saaliin perässä…

- No sittenhän kaikki on hyvin.

- Ei ihan, ku sitte saa kuulla olevansa semmonen lihaksilla pullisteleva macho..

- Vai niin, muuten sitte hyvin.

- No, ei oo, kun on tämä miehisyys semmostaki että naisilla on kuulemma korkeempi ääni siksi, että ne sais miehissä heräämään isälliset hoivan tunnot ja tämä niin ku auttais sitten naisia tekemään turvallisti jälkeläisiä..

- No mitä pahhaa tuossa nyt?

-Kun minä en kestä katella sitä Kulmunia telkkarista ennää yhtään, tullee vaan niin kauhian isälliset tunnot ku se kimittää sillä tytön äänellään, tekis mieli hakia se pois sieltä että…

- Vai niin, kuulostaa aika haasteelliselta tilanteelta.