Nyt mennään asiat edellä. Yleisradion toimittajat ovat aivan hulluina tähän ilmaisuun.

Myös hallitus suosii sitä.

 

Mennään terveys edellä. Mennään lapset edellä. Mennään turvallisuus edellä.

Mennään asia edellä kuin kohti vaarallista vihollista. Laitetaan ensin tiedustelija maastoon tutkailemaan tilannetta. Varmuuden vuoksi.

 

Sitten mennään perse edellä puuhun, silloin ainakin näkee mihin putoaa.

Siis pää edellä.

 

Ja kaikki tuo edellä kerrottu on totta. Kuulin sen tänään Ylen ajankohtaisessa koronaraportissa, missä mentiin informaatio edellä kohti taistojen tuoksinaa.

 

Ja sitten ovat nämä pörriäiset, jotka surisevat nyt Yle:n propagandatulvassa tosi kiivaasti. Pelastakaa pörriäiset niin saatte vielä joskus mustikkaa syyvä. Perkele. Alkaa tulla olo, että ensi kesä menee pörriäisten joukkotuhoa suunnitellessa. Tulee mieleen vanhemmana tyttäreni katsoma Maija Mehiläinen, lastenohjelma 1980-luvulta, joka sittemmin paljastui 1930-luvun Saksan natsipropagandaksi. Pesää oli nääs puolustettava.

 

Mutta mitäpä näistä. Hallitus on tiensä valinnut THL:n asiantuntemukset avulla. Pääministeriin luotetaan eli käytännössä luotetaan siihen yhteen THL:n mieheen, asiantuntijaan.

Ja Ruotsissa tilanne on sama – Tegnell on luotettu huolimatta kuolleisuudesta. Ruotsissa tosin pääministeri on suljettu komeroon, koska on tunnettu kököistä lausunnoistaan.